Fordele ved minimalsmøringsanlæg

  • Reducerer udgifter til køle- og smøremidler
  • Kan spare dig for miljøomkostninger
  • Eliminerer de problemer et kølevandsanlæg kan give
  • En økonomisk gevinst
  • Dit arbejdstøj og udstyr holder i længere tid

Vi opsætter og monterer minimalsmøringsanlæg

Et minimalsmøringsanlæg på din afkortningsmaskine kan spare dig for store miljøomkostninger samt udgifter til rengøring af afkortningmaskinerne.

Ved brug af et minimalsmøringsanlæg vil din afkortningsmaskine bruge markant mindre smørelse, og det er både en stor gevinst for din produktion samt for miljøet.

Installeringen af et minimalsmøringsanlæg kan afhjælpe dig fra de problemer og udfordringer som et kølevandsanlæg medfører.

Vi kan rådgive dig om, hvilket smøringsanlæg der passer bedst til din afkortningsmaskine samt opsætte og montere det for dig.

Vores dygtige medarbejdere kan rykke ud til dig, uanset hvor i landet du befinder dig og hjælpe med opsætningen på stedet. Vi kører ikke igen, før at maskinen virker korrekt.

Ring på +45 6170 7601

Skal vi hjælpe dig?

I kontaktformularen kan du skrive til os, hvilken maskine du søger minimalsmøringsanlæg til, samt hvor i landet du befinder dig. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud.

Dit navn

Din e-mail

Telefon

Din besked

Vi samarbejder med Unist

Unist er det førende brand på markedet for minimalsmøringsanlæg, og derfor er det helt naturligt, at vi samarbejder med dem.

Se videoen her til højre og se hvilke fordele, du kan opnå med et mininmalsmøringsanlæg fra Unist.